0493 440030

Hier vind u een aantal voorbeelden van de door ons geplaatste kasten:

laminaat vlak laminaat tegel

Laminaat XL

Laminaat V Groef

Aqua collectie

Kluspunt Someren, gevestigd aan Dorpsweg 2
5711 TS Someren, is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:
https://www.kluspuntsomeren.nl/ Dorpsweg 2
5711 TS Someren +31493440030

J.H.M. Maas is de Functionaris Gegevensbescherming van Kluspunt Someren Hij/zij is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Persoonsgegevens die wij verwerken
Kluspunt Someren verwerkt je persoonsgegevens doordat je gebruik maakt van onze diensten en/of omdat je deze gegevens zelf aan ons verstrekt.

Hieronder vind je een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:
- Voor- en achternaam
- Telefoonnummer
- E-mailadres
- Overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld door een profiel op deze website aan te maken, in correspondentie en telefonisch


Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken
Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., dan verwijderen wij deze informatie.


Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken
Kluspunt Someren verwerkt jouw persoonsgegevens voor de volgende doelen:
- Verzenden van onze nieuwsbrief en/of reclamefolder
- Je te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren


Geautomatiseerde besluitvorming
Kluspunt Someren neemt [wel / niet] op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma's of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Kluspunt Someren) tussen zit. Kluspunt Someren gebruikt de volgende computerprogramma's of -systemen:

Aanvragen via onze site worden in de mailbox bewaard om gegevens terug te zoeken in geval van speciale verzoeken.
De bewaartermijn is maximaal 6 maanden.

Kluspunt Someren bewaart je persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor je gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:


Delen van persoonsgegevens met derden
Kluspunt Someren verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.


Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken
Kluspunt Someren gebruikt alleen technische en functionele cookies. En analytische cookies die geen inbreuk maken op je privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op jouw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. Je kunt je afmelden voor cookies door je internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kun je ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van je browser verwijderen.


Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen
Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Kluspunt Someren en heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat je bij ons een verzoek kan indienen om de persoonsgegevens die wij van jou beschikken in een computerbestand naar jou of een ander, door jou genoemde organisatie, te sturen.

Je kunt een verzoek tot inzage, correctie, verwijdering, gegevensoverdraging van je persoonsgegevens of verzoek tot intrekking van je toestemming of bezwaar op de verwerking van jouw persoonsgegevens sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door jou is gedaan, vragen wij jou een kopie van je identiteitsbewijs met het verzoek mee te sturen. Maak in deze kopie je pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van je privacy. We reageren zo snel mogelijk, maar binnen vier weken, op jouw verzoek .

Kluspunt Someren wil je er tevens op wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen
Kluspunt Someren neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op met onze klantenservice of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vacature Winkelmedewerker / Buitendienst medewerker

Je werkdag begint bij ons met een lekkere kop koffie. Om 9:00u gaan de deuren van de winkel open en gaan we aan de slag. Als je afspraken hebt dan vertrek je met de bus naar de gemaakte afspraak. Dit kan zijn: Horren inmeten / hangen, kasten plaatsen, sloten vervangen etc... 
Mochten er geen afspraken zijn dan bestaat je dag uit het adviseren en helpen van klanten. 

Wie ben jij?
- Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten.
- Je voorziet de klanten van professioneel (klus)advies.
- Je bent flexibel inzetbaar, voor zowel de binnen- als buitendienst.

Benodigde kennis en ervaring
- MBO werk- en denkniveau
- Je bent handig en hebt affiniteit met doe-het-zelf producten
- Minimaal 2 jaar ervaring in de doe-het-zelf branche of vergelijkare kennis 

Wat bieden wij?
Je komt te werken in een jong en dynamisch team, waar ruimte is voor de nodige gezelligheid. De sfeer is dus lekker informeel. Wanneer je ideeën hebt, dan zijn deze altijd welkom. Wij streven ernaar om samen door te ontwikkelen. Je uren en werkdagen zullen in overleg worden ingepland.

Vind je persoonlijke ontwikkeling belangrijk? Dit kunnen wij natuurlijk alleen maar stimuleren! Binnen ons bedrijf bieden wij de mogelijkheid om kennis te maken met onze uitgebreide systemen voor het maken van (auto) sleutels en op de graveerafdeling. Uiteraard wordt dit tijdens het sollicitatiegesprek uitgebreid besproken.

Ben jij degene die we zoeken? Mail dan nu je CV en motivatiebrief naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

AUTOMERKEN 

ALFA-ROMEO AUDI BENTLEY BMW
CADILLAC CHEVROLET CHRYSLER CITROËN
DACIA DAEWOO DAIHATSU DODGE
FERRARI FIAT FORD HONDA
HYUNDAI JEEP JAGUAR KIA
LADA LAMBORGHINI LANDROVER LEXUS
LIGIER MAN MASERATI MAZDA
MERCEDES BENZ MG MINI MITSUBISHI
MUSTANG NISSAN OPEL PEUGEOT
PORSCHE RENAULT ROLLS ROYCE ROVER
SAAB SEAT SKODA SMART
SSANGYONG SUBARU SUZUKI TOYOTA
VOLKSWAGEN VOLVO    

De voordelen van Kluspunt Someren

  • Gratis inmeten van schuifdeur kasten

  • Gratis inmeten van horren

  • Eigen montagedienst

  • Eigen bezorgdienst

  • Sleutel en sloten service

  • Sloten service