0493 440030

Inbraakpreventie

Bent U klaar voor de donkere dagen?

De dagen worden korter én donkerder. Voor inbrekers is dit hét moment om toe te slaan. Dit blijkt alleen al uit het feit dat er anderhalf keer zoveel woninginbraken en overvallen zijn tussen oktober en april. Het is dus van groot belang dat je huis goed beveiligd is. Ben jij klaar voor de donkere dagen?

Hoe houd je inbrekers buiten de deur?

Tip 1: Plaats goede en veilige sloten
Met goedgekeurd en gecertificeerd hang- en sluitwerk kun je de kans op een inbraak aanzienlijk verkleinen. Wist je bijvoorbeeld dat de kans op een inbraak met maar liefst 90%  afneemt als je jouw deuren compleet beveiligt?

Beveilig20compleet 2

Tip 2: Draai altijd je deur op slot

Mocht u uw slot niet in het nachtslot doen dan is het voor een inbreker meestal een fluitje van een cent om uw deur open te maken. 
Het Nemef 4100 plus slot draait jouw deur automatisch op slot, zodat jouw huis altijd goed is afgesloten en je met een gerust hart de deur uit kunt gaan. Wel zo’n veilig gevoel!

Lees meer over het Nemef 4100 plus slot >

Tip 3: Voorkom cilindertrekken,
Inbrekers hebben al snel in de gaten of jouw huis goed beveiligd is en je je zaakjes goed voor elkaar hebt. Zo is de kans heel groot dat een inbreker jouw huis overslaat als jouw huis voorzien is van anti-kerntrekbeslag. Simpelweg omdat ze dan langer bezig zijn om je huis binnen te dringen.

Lees hier alles over de inbraakmethode kerntrekken >

Tip 4: Maak een bewoonde indruk

Met de slimme stekkerschakelaar van Klikaan Klikuit kun je eenvoudig met je smartphone op afstand huishoudelijke apparaten bedienen via de app. Zo kun je bijvoorbeeld de lampen aanzetten als je een avond niet thuis bent. Met dit smart home system laat je nooit een onbewoonde indruk achter, ideaal!
Vraag in de winkel naar de mogelijkheden van dit systeem.

Tip 5: Veiligheids check.

Laat onze medewerker van Kluspunt Someren u adviseren wat de mogelijkheden zijn om uw huis beter te beveiligen. 
Maak vandaag nog een afspraak voor een adviesgesprek via ons contactformulier of bel tijdens onze openingstijden naar 0493-440030

 

De voordelen van Kluspunt Someren

  • Gratis inmeten van schuifdeur kasten

  • Gratis inmeten van horren

  • Eigen montagedienst

  • Eigen bezorgdienst

  • Sleutel en sloten service

  • Sloten service